Tematske večeri u restoranu Grill Pub

No Comments

Tematske večeri u restoranu Grill Pub su najbolji način da se upoznate sa tradicionalnim jelima datog kraja.

Srbija obuhvata bogatu trpezu najraznovrsnijih ukusa i mirisa. Vekovima su brojni narodi prolazili i živeli na njenoj teritoriji ostavljajući za sobom neizbrisiv trag. On se ogleda ne samo u kulturnom, već i kulinarskom nasleđu.

Savršeni spoj od vizantijsko-grčkog, preko orijentalnog, pa do austrougarskog uticaja nudi i danas nezaboravne arome. One su često glavni razlog posete turista iz svih krajeva sveta. Predjela koja se tope u ustima, čarobna glazirana rebarca i neodoljivi miris koji oko sebe šire specijaliteti sa roštilja pozivaju da ih ponovo okusite.

Tematske večeri

Svaki kraj naše zemlje ima svoju kuhinju po kojoj je prepoznatljiv. Da biste se bliže upoznali sa karakterističnim jelima iz brojnih krajeva Srbije, restoran Novi Beograd Grill Pub priređuje tematske večeri.

Tematske večeri u restoranu Grill Pub predstavljaju posebni doživljaj

Restoran Grill Pub neguje srpsku tradiciju. U ambijentu jedinstvenog dizajna svaki gost se oseća opušteno kao kod svoje kuće.

Ljubazno osoblje i vešti kuvari približiće vam jela sa tematske večeri. Žive svirke savršeno upotpunjuju prijatnu atmosferu.

S obzirom da Grill Pub važi za restoran dobre hrane, postavljen je visok standard u pogledu jelovnika. Ovde su svi obroci pripremljeni s ljubavlju i isključivo od najkvalitetnih, svežih namirnica. Takvi su i specijaliteti sa tematske večeri. Sigurni smo da će zadovoljiti čula i najprobirljivijih gurmana.

Tematske večeri

Tematske večeri u restoranu Grill Pub – sremačka kuhinja

Sremačka kuhinja se razvijala pod uticajem nemačke, slovačke i mađarske kuhinje. Ova kombinacija zadržana je do današnjih dana. Počev od naziva za pojedine specijalitete, preko tradicije tri obroka, pa do umeća pripreme supe.

Specijaliteti od mesa čine osnovu ove vojvođanske trpeze. Bez njih ne možemo da zamislimo ručak niti večeru. Restoran Grill Pub je u okviru ove tematske večeri za svoje goste spremio kulen, pečenicu i suvomesnate proizvode od mangulice. Nakon njih slede zapečene butkice sa krompirom u kajmak sosu i dimljene butkice sa krompirom, kajmakom, renom i pavlakom. Naravno, na kraju dolaze krofne sa džemom i šećerom koje su vodeća poslastica sremačke kuhinje.

Tematske večeri

Tematske večeri u restoranu Grill Pub – šumadijska kuhinja

Prirodne lepote Šumadije prožete vinogradima i voćnjacima predstavljaju jedinstvenu celinu za razvoj najlepše kuhinje.

Čuveni svadbarski kupus dolazi upravo iz ovog kraja. Pored kupusa, poznati specijaliteti su i paprike pržene na kajmaku ili punjene krompirom, crveni pilav, sarmice od svinjskih iznutrica i, naravno, jagnjeće i praseće pečenje. Kuvani pasulj je svake nedelje obavezni gost šumadijske trpeze.

Tematske večeri

U pripremi jela se obilno koriste sirevi i kajmak. Njihova kombinacija najbolje dolazi do izražaja u nadaleko čuvenoj šumadijskoj gibanici koja se sprema od ručno razvijenih kora za pitu.

Slasne zaloge Šumadije donose u našu prestonicu tematske večeri u restoranu Grill Pub. Po tradiciji ove kuhinje goste očekuju zapečeni ćevapi sa krompirom i kajmakom. Kao aperitiv tu je domaća rakija koja je od doba Rimljana pravljena na ovom prostoru. Uz ukusnu hranu, duh Šumadije prenosi i orkestar koji svira najpoznatije šumadijske melodije.

Rezervišite svoje mesto za naredno tematsko veče. Jer vam restoran na Novom Beogradu Grill Pub garantuje najbolji provod u gradu.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Restoran Grill Pub

Restoran Grill Pub je prava destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti od mesa. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno menja i dopunjava atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih vrsta najkvalitetnijeg mesa.

Rezervacije

Popunite formular i zakažite vaš ručak ili večeru u našem restoranu Grill Pub. Domaćinska atmosfera, savršena hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje razlog su da nas ponovo posetite.

Saznajte prvi popuste i akcije

More from our blog

See all posts

Leave a Comment