Sveže meso pripremljeno po vašoj želji u restoranu Grill Pub

No Comments

Sveže meso pripremljeno po vašoj želji u restoranu govori o kvalitetu usluge.

Moderni način života razvio je restorane različitih koncepata koje možemo sresti gotovo na svakom koraku. Tu je klasični restoran sa standardnom klijentelom, lokal sa etno motivima koji privlači turiste u potrazi da domaćom kuhinjom ili, pak, ekskluzivni objekat u koji čekate za rezervaciju.

Bez obzira kakav je vaš izbor mesta za doručak ili večeru, odlučujuću ulogu ima njegov meni. Svi znamo da osim što mora biti ukusna, hrana u restoranu mora biti spremljena od kvalitetnih, zdravih namirnica, a jedino restoran dobre hrane nudi sveže meso pripremljeno po vašoj želji.

Sveže meso

Upravo je ovo odlika restorana Grill Pub.

Sveže meso pripremljeno po vašoj želji u restoranu ima veliku nutritivnu vrednost

Sveže meso je glavni deo srpske tradicionalne kuhinje. Bez njega ne možemo da zamislimo nijedan obrok, pa čak ni privatne i korporativne proslave.

S obzirom na čestu upotrebu, izbor mesa je presudan ne samo za dobro jelo, već i za zdravlje čoveka. Naime, sveže meso predstavlja namirnicu visokog kvaliteta koja je bogata hranljivim materijama. Ono je, pre svega, značajan izvor proteina koji su naophodni za izgradnju i obnovu mišića, rast i razvoj kože, kose, noktiju. Zahvaljujući njima telo dobija potrebnu energiju neophodnu za obavljanje svakodnevnih ativnosti.

Takođe, sveže meso je bogato gvožđem koje se iz njega bolje apsorbuje nego iz biljnih proizvoda. Zatim vitaminima B grupe kao što tiamin (B1), riboflavin (B2) i vitamin B12 koga jedino u njemu ima.

Imajući sve ovo u vidu, možemo slobodno da kažemo, da sveže meso pripremljeno po vašoj želji u restoranu čini vaš organizam zdravim.

Sveže meso pripremljeno po vašoj želji u restoranu omogućava da sami odredite veličinu porcije

Većina restorana ima tačno određenu količinu porcije koja je navedena u meniju. Ovo jeste prednost, jer znate koliki vam je obrok, međutim, da li vam data količina odgovara? Ukoliko ste gladni, sigurno vam nije dovoljno, dok naručivanje druge porcije može biti višak.

Sveže meso

Ako, pak, vodite računa o unosu kalorija, propisana porcija biće prevelika. Što znači da ćete platiti i ono što ne planirate da pojedete.

Zbog toga se restoran na Novom Beogradu Grill Pub izdvaja od ostalih lokala jer nudi svojom klijentima da sami kontrolišu količinu naručenog jela.

Sveže meso pripremljeno po vašoj želji – jer vidite šta jedete!

Da bi obrok bio zdrav ne treba voditi računa samo o vrsti namirnica, već i da li su one sveže.

Ranijih godina takvu garanciju pružala nam je hrana spremljena u sopstvenoj kuhinji. Naime, samo jelo koje smo sami pripremili je sigurno zdravo, jer znamo kakve smo sastojke koristili, međutim, sada ručak u restoranu možete provesti bez nepotrebne brige.

Sveže meso

Grill Pub ima jedinstveni koncept. Pod njegovim krovom nalaze se izložbene vitrine te pre naručivanja možete sami izabrati sveže meso pripremljeno po vašoj želji. Kvalitet mesa u restoranu potvrđuje i kompanija Agropapuk, koja je vodeći proizvođač u našoj zemlji, a isključivo njeni proizvodi se nalaze na meniju ovog restorana.

Posetite nas i probajte najukusnije meso koje ste vi izabrali, a naši vešti kuvari spremili po tradicionalnoj recepturi!

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Restoran Grill Pub

Restoran Grill Pub je prava destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti od mesa. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno menja i dopunjava atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih vrsta najkvalitetnijeg mesa.

Rezervacije

Popunite formular i zakažite vaš ručak ili večeru u našem restoranu Grill Pub. Domaćinska atmosfera, savršena hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje razlog su da nas ponovo posetite.

Saznajte prvi popuste i akcije

More from our blog

See all posts

Leave a Comment