Ručak u restoranu Grill Pub

3 Comments

Ručak u restoranu Grill Pub je posebno zadovoljstvo za sve članove porodice.

Ručak u restoranu

Svaki roditelj će sigurno reći da se život menja sa dolaskom dece. Ona donose radost i daju smisao svemu, ali i zahtevaju promenu mnogih navika mladih mama i tata.

Prema jednoj anketi 35 odsto roditelja je sa dolaskom dece prestalo da posećuje restorane. Lako je uvideti razlog ishrane kući, gde komadići hrane mogu pogoditi samo članove uže porodice, a uplakano dete se može lakše umiriti u dobro poznatnom okruženju.

Iako sa dolaskom deteta možete da se pozdravite sa slobodnim vremenom i fleksibilnošću, neki aspekti vaših ranijih dana mogu ostati nepromenjeni, a jedan od njih jeste porodični ručak u restoranu.

Da se odlazak na ručak u restoranu Grill Pub sa malom decom ne bi pretvorio u haos, pročitajte sledeće savete.

Ručak u restoranu Grill Pub i izbor pravog mesta

Ručak u restoranu

Prvi korak za “miran” ručak jeste izbor odgovarajućeg restorana.

Ne morate ponudu ograničiniti samo na restorane brze hrane. Postoje i drugi objekti sa prijateljskom atmosferom koja je idealna za druženje.

Pojedini restorani imaju pravilo da deca nisu “dobrodošla”. Odlazak na takva sterilna mesta smetaće ne samo ostalim gostima već i vama i vašoj deci jer ćete stalno biti opominjani da ih utišate.

Zato, potražite restorane koji su pripremljeni za dolazak najmlađih gostiju i koji su navikli na dečiju buku i nered.

Takođe, prihvatite pravilo ranog odlaska. Na taj način možete izbeći veliki broj gostiju i dobiti veću pažnju osoblja. Brža usluga znači manje vremena između poručivanja i dolaska hrane. Samim tim to podrazumeva i manje vremena za dečije nestašluke i pojavu stresa kod vas.

Ručak u restoranu Grill Pub je zdrav!

Ručak u restoranu

Istraživanje koje su sproveli naučnici sa Univerziteta u Lidsu pokazalo je da 63 odsto mališana ne konzumira zdravu hranu. To se može promeniti samo jednim zajedničkim obrokom u restoranu u toku nedelje.

Naime, ručak u restoranu Grill Pub je bogat hranljivim jelima koja su spremljena od visokokvalitetnih namirnica, te će to pomoći deci da usvoje zdrave navike.

Najvažnije je da deca vide kako njihovi roditelji jedu različite vrste namirnica, što je glavna prednost ishrane u restoranu, jer svaki član porodice može da naruči drugo jelo.

Takođe, restoran Grill Pub poseduje osoblje sa dugogodišnjim iskustvom koje će vama i vašoj deci pomoći da izaberete pravi meni za njih, kao i količinu i način spremanja.

Slobodno dajte malo prostora vašoj deci

Ručak u restoranu

Ručak u restoranu Grill Pub je prava prilika da dete naviknete da jede negde drugde, dalje od vašeg stola, kao da i jede hranu koja nije pripremljena od strane mame ili tate.

Kako su deca bića navika, ovo je ujedno i mesto gde ćete proveriti stečene manire deteta. To su pre svega lepo ponašanje sa stolom i ljubazno ophođenje prema osoblju.

Odlazak na ručak u restoranu Grill Pub može biti i nagrada koju ste obećali detetu, jer će ono ovde dobiti svoj prostor.

Naime, u sklopu restorana nalazi se dečija igraonica i rođendaonica Oblačak koja će zabaviti vaše mališane. To će ujedno i vama pružiti slobodne momente i uživanje u ispijanju kafe nakon zajedničkog ručka.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Restoran Grill Pub

Restoran Grill Pub je prava destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti od mesa. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno menja i dopunjava atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih vrsta najkvalitetnijeg mesa.

Rezervacije

Popunite formular i zakažite vaš ručak ili večeru u našem restoranu Grill Pub. Domaćinska atmosfera, savršena hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje razlog su da nas ponovo posetite.

Saznajte prvi popuste i akcije

More from our blog

See all posts

Leave a Comment