Ručak sa porodicom

1 Comment

Ručak sa porodicom je više od običnog obroka.

U našoj kulturi, porodični ručak ima bitnu simboliku i spada u običaje koji se poštuju od davnina. Kada se porodica okupi na nedeljnom ručku, prisutna je posebna, donekle svečana astmosfera a tome doprinosi i najukusnija hrana.

Najbolji restoran Grill Pub vam nudi mnoštvo ukusnih obroka koji su idealni za ručak u krugu vaših najbližih.

Ručak sa porodicom je poseban obrok

ručak sa porodicom Grill Pub 2

Nema ništa lepše od porodične atmosfere kada je u pitanju ručak sa porodicom. Razgovori, smeh i zveckanje čaša odzvanjaju prostorijom, na stolu su ukusne meze nakon kojih sledi glavno jelo a zatim i dezert. Dobro raspoloženje je prisutno kod svih, jer nije bitno gde ste, nego s kim ste, a u krugu svojih najbližih ručak se po pravilu oduži i pretvori u prijatno druženje.

Na porodičnom ručku učvršćuju se već postojeće veze među članovima porodice, rešavaju se razmirice, popravljaju se odnosi, a na kraju obično sve ispadne dobro, baš onako kako treba. Naime, dokazano je da zajedničko obedovanje doprinosi stvaranju osećanja bliskosti. Upravo zbog toga mnogo ljudi bira ručak sa porodicom u odnosu na druge varijante.

Ukoliko je došla nedelja, a vi nemate neke posebne planove, svratite sa svojom porodicom u restoran na Novom Beogradu, Grill Pub. Veliki izbor jela, prijatan ambijent i ljubazno osoblje učiniće da uživate u svakom zalogaju. Bilo da ste ljubitelj gurmanskih jela ili laganih obrok salata, kod nas ćete pronaći sve što tražite.

Ručak sa porodicom i veliki izbor jela

Grill Pub je poznat po velikom izboru jela. Spomenućemo samo neke od njih: riblji specijaliteti, ukusni potaži i specijaliteti od piletine sigurno će zadovoljiti čak i najzahtevnije gurmane. Pošto smo svesni koliki značaj meso ima u ljudskoj ishrani, naš jelovnik se velikim delom zasniva na njemu, i to u raznim varijantama.

ručak sa porodicom Grill Pub 3

Našu hranu odlikuje poseban način pripreme koji je zaslužan za zadovoljstvo naših redovnih gostiju. Kažu da dobre stvari ne treba menjati – zbog toga su tradicionalni recepti osnova naših jela. Srpska kuhinja nadaleko je poznata i predstavlja jedan od glavnih razloga zbog kojeg turisti obožavaju našu zemlju. U Grill Pub-u veoma držimo do tradicije i uvek ćemo vam ponuditi samo najkvalitetniju hranu koju ćete dugo pamtiti.

Restoran Grill Pub – Pravo mesto za sve prilike

Osim kada je u pitanju ručak sa porodicom, naš restoran je odlično mesto i za vaš doručak, koji je najbitniji obrok u danu. Ukusni, hranljivi, a u isto vreme i lagani sendviči pravi su način da započnete novi radni dan. Za posebne prilike, poput proslave firme, tu je i muzika u restoranu Grill Pub.

Naš restoran uvek je pravi izbor za vas i vaše najdraže, bilo da je u pitanju neka specijalna prilika ili sasvim običan dan. U koje god doba dana da dođete, nećete pogrešiti. Mi ćemo se pobrinuti da uživate u najukusnijim obrocima koje ćemo pripremiti specijalno po vašoj želji.

Osetite magiju ukusnih jela u prijatnom ambijentu, odaberite restoran Grill Pub i uživajte u svakom zalogaju.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Restoran Grill Pub

Restoran Grill Pub je prava destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti od mesa. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno menja i dopunjava atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih vrsta najkvalitetnijeg mesa.

Rezervacije

Popunite formular i zakažite vaš ručak ili večeru u našem restoranu Grill Pub. Domaćinska atmosfera, savršena hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje razlog su da nas ponovo posetite.

Saznajte prvi popuste i akcije

More from our blog

See all posts

Leave a Comment