Restoran Grill Pub – Magija ukusa koja budi sva čula

7 Comments

Restoran Grill Pub predstavlja pravi restoran dobre hrane koji će učiniti da sva vaša čula uživaju.

Restoran

Naziv „restoran“ je razvijen iz neobičnog konteksta

Prva forma restorana razvijena je u 12. veku u Kini. Dok je naziv restoran prvi put upotrebljen 1765. godine. Naime, francuski preduzetnik Boulanger je u Parizu otvorio ugostiteljski objekat u kojem je posluživao hranu koju je sam spremao. Da bi privukao mušterije u izlog je postavio plakat na kome je stajao, za to vreme, provokativan naziv: “Venis ad me omnes qui stomacho laboratis et ego restaurabo vos”. Što znači “Dođite kod mene praznih želuca i ja ću vam ih restaurirati”.

S obzirom da su do tada postojali lokali u kojima je služeno samo piće, Boulangerova ideja je vrlo brzo dobila pravi koncept restorana.

Danas, širom sveta postoje različite vrste – od tipično etno motiva, preko klasičnih sa tradicionalnom kuhinjom, pa do potpuno šik koje krasi eklektični dizajn.

Zbog toga je u izobilju ponuda teško naći onaj pravi. Mi vam otkrivamo restoran na Novom Beogradu koji je savršeni izbor za svaku priliku.

Restoran Grill Pub – jer se u njemu svaki gost oseća kao kod kuće

Restoran Grill Pub se odlikuje jedinstvenom kombinacijom modernog dizajna i opuštenih, rustičnih elemenata. Diskretno, zlatno osvetljenje pruža čitavom prostoru dozu elegancije. Ovako prijatna atmosfera učiniće da se svaki gost oseti opušetno, baš kao kod svoje kuće. Zato je on pravi izbor za ručak u restoranu sa voljenom osobom ili neobavezno druženje sa prijateljima u večernjim časovima.

Restoran

Takođe, restoran može se pohvaliti izuzetnom uslugom. Stručni, a nenametljivi konobari su, upravo, tu radi vas. U duhu pravih domaćina oni će vam pomoći u izboru jela i pića. Ili, pak, mogu da vam predlože nešto sasvim novo, ukoliko ste njihov stalni gost pa poznaju vaš ukus i navike.

A da biste savršeno proveli porodični ručak, u njegovom sastavu nalazi se dečija igraonica Sarin Oblačak. Profesionalni vaspitači zabaviće vašu decu, dok vi možete na miru da popijete kafu sa svojim partnerom, bez brige o deci.

Svaki restoran se izdvaja posebnim jelom

Ukusi su različiti! Pa svaki dobar restoran mora o tome da vodi računa kreirajući raznovrstan meni kako bi zadovoljio i najprobirljivija nepca.

Restoran

Ipak, svaki od njih se izdvaja nekim jelom koje privlači goste da se ponovo vrate. U restoranu Grill Pub to su glazirana rebarca. Ovaj gurmanski slasni zalogaj predstavlja jedno od najukusnijih jela koje ćete ikada probati. A po mišljenju stručnih kritičara, pored bifteka, zasluženo nosi prvo mesto kada su specijaliteti od mesa u pitanju.

S obzirom da je stiglo leto, pa mnogima ne prija jaka hrana, budite bez brige. Ovaj restoran ima odlične salate – hranljive, a niskokalorične. Dok vaši mališani, sigurni smo, neće moći da odole čuvenom italijanskom jelu. Uvek aktuelna pica u ovom restoranu je prevazišla formu običnog fast fooda i sprema se isključivo od kvalitetnih namirnica. Pa možemo slobodno da kažemo da čak i ona, u restoranu Grill Pub čine deo zdrave hrane.

Dođite i uverite se sami zašto se restoran Grill Pub našao prvi na listi ugostiteljskih objekata koje posećuju turisti iz celog sveta.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Restoran Grill Pub

Restoran Grill Pub je prava destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti od mesa. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno menja i dopunjava atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih vrsta najkvalitetnijeg mesa.

Rezervacije

Popunite formular i zakažite vaš ručak ili večeru u našem restoranu Grill Pub. Domaćinska atmosfera, savršena hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje razlog su da nas ponovo posetite.

Saznajte prvi popuste i akcije

More from our blog

See all posts

Leave a Comment