Restoran Novi Beograd preporučuje – Gurmanluci u Grill Pubu

3 Comments

Restoran Novi Beograd – Grill Pub je prepoznatljiv po specijalitetama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Srpska kuhinja obuhvata bogatu riznicu najraznovrsnijih ukusa i mirisa. Nastala je pod burnom istorijom naroda koji su prošli njenom teritorijom. Tako da možemo slobodno da kažemo da iz vizantijsko-grčkog, orijentalnog i austrougarskog uticaja se razvijala jedinstvena trpeza koja nudi nezaboravne arome.

Počev od predjela koja su poziv za druženje, preko najlepših pita, sarmi, pasulja pa do pečenja, Srbija opravdano nosi epitet zemlje u kojoj se dobro jede. Čak i kafa ovde ima posebni ukus i ritual u kome se uživa.

Bogatstvo jela ne bi imalo značaja bez nadaleko poznatog gostoprimstva. Kao dobri domaćini spremni smo da otvorimo vrata svog doma, svakog gosta posadimo “na čelo trpeze“ i ponudimo najboljim gurmanlucima, a među njima dominiraju, naravno, specijaliteti od mesa.

Restoran Novi Beograd

Ovu tradiciju zadržao je i restoran Novi Beograd, Grill Pub koji se izdvaja dobrom uslugom i još boljim jelima. Te ne čudi da važi za restoran dobre hrane kako domaćeg stanovništa tako i turista iz celog sveta.

Restoran Novi Beograd – tajna gurmanluka leži u načinu prepreme

Tajna koju otrkiva ovaj restoran na Novom Beogradu leži u posebnoj pripremi hrane. Polazaći od tradicionalnih srpskih recepata jela se spremaju isključivo od najkvalitetnijih svežih namirnica, a dodatna pogodnost jeste da sami birate svoj komad i količinu obroka.

Iskusni kuvari znaju da sveže meso zahteva posebnu termičku obradu. Polazeći od izuzetnog kulinarskog znanja i posebnih tehnoloških procesa, uz mešavinu egzotičnih začina dobićete klasične, a ipak moderne i originalne gurmanluke koji zadovoljavaju i najprobirljivija nepca.

Restoran Novi Beograd – gurmanluci na makedonski način

Baš poput domaće, tako je i makedonska kuhinja vrhunac gastronomskog uživanja, a sada nikada nije bila bliža. Jer je restoran Novi Beograd, Grill Pub u svoj meni uvrstio i selsko meso pripremljeno u originalnoj glinenoj posudi koja se zove grne.

Restoran Novi Beograd

Čuveni makednoski gurmalnluk uključuje svinjetinu, dimljeno i goveđe meso, a kao dodaci u pripremi tu su krem sir, pečurke, paprika i razni začini karakteristični za taj region.

Restoran Novi Beograd poručuje da probate nešto novo

Biftek spada u najkvalitetnije i najmekše crveno meso. Bez obzira da li birate Blue Rare koji je nepečen, medium varijantu ili very Well Done tj. potpuno hrskav, ovaj komad mesa je veoma osetljiv za pripremu, Čak i najsitnija greška pokvariće njegov ukus, a goste uskratiti uživanja u jelu.

Ukoliko, pak, želite da izađete iz klasične forme specijaliteta od mesa. Restoran Novi Beograd, Grill Pub vam predlaže da probate nešto sasvim novo, nesvakidašnje. U pitanju su glazirana rebarca.

Restoran Novi Beograd

Slojevita tekstura i bogatsvo začina pružaju potrebnu energiju za obavljanje svih zadataka. Iako ih mnogi zbog jakih sastojaka svrstavaju u zimsku hranu, ovaj gurmnanluk možete jesti u svakom trenutku. Jer, savršena kombinacija najfinijih aroma čine glazirana rebarca pravom poslasticom.

Za gurmane koji vole pikantniji ukus, restoran Novi Beograd, Grill Pub nudi dimljene butkice sa sosom od rena. Sočnim zalogajima koji se tope u ustima već pri prvom zalogaju niko ne može da odoli, pa smo sigurni da ćete i u narednoj poseti restoranu Grill Pub izabrati upravo neki od prelepih gurmanluka.

 

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Restoran Grill Pub

Restoran Grill Pub je prava destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti od mesa. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno menja i dopunjava atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih vrsta najkvalitetnijeg mesa.

Rezervacije

Popunite formular i zakažite vaš ručak ili večeru u našem restoranu Grill Pub. Domaćinska atmosfera, savršena hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje razlog su da nas ponovo posetite.

Saznajte prvi popuste i akcije

More from our blog

See all posts

Leave a Comment