Restoran Novi Beograd

logo grill pub

Restoran Grill Pub jedinstveni koncept

Restoran Novi Beograd Grill Pub ima jedinstveni koncept koji pod svojim krovom objedinjuje nekoliko celina: restoranski deo, izložbene vitrine sa mesom, letnju baštu i dečiju igraonicu. Restoran je, već u prvoj godini postojanja, stekao kultni status u Beogradu, ali se dobar glas uvek čuje i daleko šire, pa je Grill Pub Novi Beograd danas prvi na listi „must visit“ restorana, turistima iz celog sveta.

Zašto da dođete kod nas?

Restoran Novi Beograd Grill Pub!  Jednom kada uđete u naš restoran i probate specijalitete, uvek ćete se vraćati iznova. Prostorija je obložena drvenim podom i gredama dok je ceo restoran osvetljen zlatkastim svetlom. Naše iskusno osoblje pruži će Vam enciklopedijsko znanje o specijalitetima našeg restorana. Od stekova, roštilja spremljenog na razne načine, ribe, do specijaliteta kuće sva jela u restoranu Grill Pub spremljena po najvišem kvalitetu i neće Vas ostaviti razočarane. Još bolje, sami možete izabrati svoje parče mesa i sa kuvarom porazgovarati na koji način da Vam spremi. Znamo, najbolji smo !

Vrhunska usluga

Domaćinska atmosfera

Toplina ambijenta

Samostalni izbor mesa

Veliki izbor pića

Da bi smo Vam dočarali naš prelepi ambijent koji će vam se svideti na prvi pogled izradili smo virtuelnu turu gde možete pogledati svaki deo našeg restorana Grill Pub i uverite se zašto su svi naši korisnici postali stalni gosti. Uživajte u virtuelnoj 360°  turi.

Gastronomska čarolija

Restoran Novi Beograd Grill Pub je svoju kuhinju bazirao na egzotičnoj fuziji modernog kulinarstva i tradicionalnih recepata srpske kuhinje. Namirnice koje se koriste u našem restoranu su iz domaćeg uzgoja i čuvene klanice Agro-Papuk jer se na kvalitet mesa kod nas polaže posebna pažnja.

Restoran za celu porodicu

Restoran Grill Pub je idelano mesto za porodicu i prijatelje, gde se kombinuje zabava i dobra hrana. Naš restoran je namenjen mladima i starima, gde se spremaju jela koja će zadovoljiti svačiji ukus. Grill Pub poseduje igraonicu Oblačak koja ima fantastilan prostor za igru vaših mališana dok vi na miru ručate ili večerate, što rezultira istinski jedinstvenim konceptom, izgrađenim za porodice!

Organizacija proslava

Restoran Novi Beograd Grill Pub je idealno mesto za organizaciju svih vrsta proslava. Posebno se izdvajamo u organizaciji proslava firmi, godišnjica braka, krštenja, rođendana. Iza nas je veliki broj uspešno organizovanih događaja i sigurni smo da ćemo i Vama biti prvi izbor. Naš kapacitet je 75 osoba i nudimo Vam vrhunsku uslugu i najbolji kvalitet hrane.

Isprobajte čuveno srpsko gostoprimstvo i osetite ležernu atmosferu u etno koncipiranom restoranu Grill Pub. Služimo najkvalitetnije specijalitete sa modernom interpretacijom, pripremljene isključivo od najfinijih sezonskih organskih proizvoda i mesa besprekornog kvaliteta. Tradicionalni, opuštajući dizajn prostora za ručavanje.

Naša snaga je ljudski potencijal, kadar koji se stalno usavršava i za koji stvaramo idealne uslove rada. Mnogi su s nama od samog početka našeg postojanja što potvrđuje našu opredeljenost da imamo zadovoljne zaposlene jer samo tako možemo imati i zadovoljne korisnike.

Mi smo Grill Pub, restoran Novi beograd, koji ima tradicionalno uređen ambijent, ispunjen pozitivnom energijom i gde možete uživati u izvrsno pripremljenoj hrani, koji možete probati tokom doručka ili nekog drugog obroka ali i svratiti na piće ili kafu sa Vama dragom osobom. «Mesto koje ste zaslužili» jer Grill Pub stvara dobru atmosferu i poznat je kao mesto gde se možete odmoriti, opustiti i dobro jesti.

Poslednje sa našeg bloga

Rezervišite svoj obrok u našem restoranu

Popunite formu i mi ćemo Vam u najkraćem roku potvrditi Vašu rezervaciju!

Work for your money while making your money work for you! Invest your marketing budget into our acclaimed CRO strategy, developed by our professional team, and get an immediate return on your investment.

Preporuke