Paste u restoranu Grill Pub

1 Comment

U doba koje je brzo tempirano i naklonjeno hranjivim namirnicama i dijetama, paste su i dalje omiljeno jelo svih onih koji žele da uživaju u vrhunskim obrocima. Zbog toga se mogu naći na jelovnicima brojnih restorana širom sveta.

Testenina je ključna komponenta mediteranske ishrane, koja ima brojna blagotvorna dejstva na zdravlje ljudi. Zbog toga je pasta jedan savršeno jednostavan i zdrav obrok, koji se može napraviti baš po vašoj želji.

Grill Pub je pravo mesto ukoliko želite da osetite čari tradicionalne italijanske kuhinje, jer kod nas možete uživati u raznim obrocima, pripremljenim s ljubavlju.

Paste - Magija ukusa

Zašto su paste dobre za vas?

Osim što su neodoljivog ukusa, paste imaju i mnoge zdravstvene prednosti kao što su visok sadržaj folne kiseline i nizak nivo holesterola. Visok sadržaj hranljivih materija pomaže i u održavanju energije tokom celog dana i čini da se osećate veoma dobro i vitalno.

Možda će vas ovo iznenaditi ali pasta može biti odličan dodatak zdravoj ishrani. Nedavna istraživanja su pokazala da testenina može pomoći ljudima koji se bore sa viškom kilograma, jer ne izaziva povećanje masnoće i telesne mase. Zato, sledeći put kads budete uživali u ukusnoj pasti možete se potpuno opustiti znajući da unosite preporučljivu hranu koja će vam pomoći da ostanete u dobroj formi.

Zašto su paste dobre za vas

Paste – Magija ukusa italijanske kuhinje

Ukoliko želite da osetite čari italijanske kuhinje, na pravom ste mestu!

Sastojci autentične italijanske kuhinje koje koristimo za pripremu paste i pice su uvek ukusni, sveži i zdravi. Jednostavnost je temelj najbolje hrane. Za razliku od mnogih drugih kuhinja, većina italijanskih jela ima samo nekoliko sastojaka, i fokus je na uparivanju ukusa. Na primer, klasične kombinacije pršute, paradajza i bosiljka su zaista neodoljive za većinu ljudi.

Jednako je važna i svežina sastojaka. Upotreba sezonskih sastojaka visokog kvaliteta je ono što razdvaja italijansku hranu od ostalih i čini je omiljenom širom sveta.

Dobitna kombinacija najsvežijih sastojaka, kreativnosti i strasti ono je što ulazi u italijansku hranu koju volite, a koju mi pripremamo u Grill Pub-u, specijalno za vaše zadovoljstvo.

Restoran Grill Pub - Čarolija ukusa koja osvaja

Restoran Grill Pub – Čarolija ukusa koja osvaja

Pasta je tradicionalna italijanska hrana koja postoji mnogo pre nego što se pojavio problem gojaznosti i dijabetesa. Nezamenljiv je deo mediteranske ishrane i svakodnevno se koristi u Italiji. Nema sumnje da je veoma poželjno jelo za očuvanje zdravlja ali treba obratiti pažnju na sledeće stvari.

Prvo, imajte na umu veličinu porcije. Kvalitet je mnogo važniji od konzumirane količine. Drugo, ne zaboravite važnost zdravog sosa, a jednostavniji sos na bazi paradajza ili pasta sa maslinovim uljem, belim lukom i svežim sezonskim povrćem je nepogrešivo dobar izbor. Sve ovo a i mnogo više možete pronaći u najboljem restoranu u Beogradu. Mi smo pravo mesto ukoliko želite da uživate u gurmanlucima, najboljim specijalitetima od mesa, obrok salatama, biftecima, hranljivim potažima… I mnogim drugim jelima. Tu su i čarobni dezerti, koji će učiniti vaš obrok još slađim.

Ne brinite, jer nećete morati da brojite ugljene hidrate. Umesto toga, provedite ručak sa porodicom ili prijateljima u restoranu Grill Pub i uživajte u čarobnim ukusima najboljih jela!

 

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Restoran Grill Pub

Restoran Grill Pub je prava destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti od mesa. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno menja i dopunjava atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih vrsta najkvalitetnijeg mesa.

Rezervacije

Popunite formular i zakažite vaš ručak ili večeru u našem restoranu Grill Pub. Domaćinska atmosfera, savršena hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje razlog su da nas ponovo posetite.

Saznajte prvi popuste i akcije

More from our blog

See all posts

Leave a Comment