Palačinke u restoranu Grill Pub

1 Comment

Palačinke  u restoranu Grill Pub su omiljena poslastica mnogih ljudi, i gotovo niko ne može da im odoli.

Nakon ukusnog obroka, pripremljenog s ljubavlju, naši gosti često požele da se zaslade i tako kompletiraju svoje jelo. Palačinke u restoranu Grill Pub donose pravu magiju ukusa, i dolaze kao „šlag na torti“.

U ovom blogu vam otkrivamo korisne informacije i zanimljivosti o palačinkama, a verujemo da ćete i sami poželeti da ih probate kod nas.

palačinke u restoranu

Palačinke u restoranu Grill Pub su pune hranljivih sastojaka

Lagane, pahuljaste i potpuno prijatne, palačinke u restoranu Grill Pub su prirodan izbor kada želite da se počastite nakon glavnog obroka. Zato ih volimo, zar ne? I dok palačinke baš i nemaju reputaciju zdrave hrane, one imaju neke hranljive sastojke koje mogu koristiti vašem zdravlju. Trik je u tome da ne preterujete sa dodacima i ograničite šećerni preliv.

Nije tajna da palačinke sadrže dosta ugljenih hidrata. A pošto su ugljeni hidrati poželjan izvor goriva za vaše telo, to znači da su i palačinke odličan izvor energije. Zato, bez imalo griže savesti možete priuštiti sebi ovo ukusno zadovoljstvo, nakon kojeg je poželjno imati neku umerenu fizičku aktivnost. Tako ćete održati vašu vitku liniju, bez imalo odricanja. Možda niste znali, ali ove ukusne poslastice su izvor fosfora i kalcijuma.  Ovo ih čini pametnom opcijom za jačanje kostiju i sposobnost tela da pravi RNK i DNK. Palačinke imaju i do 12% joda i riboflavina koji vam je potreban svaki dan, a manje količine vitamina C, tiamina, vitamina B6, niacina, vitamina B12, magnezijuma, cinka, bakra i gvožđa.Sve u svemu, palačinke ne samo da nisu štetne, one su čak i korisne za održanje dobrog zdravlja. Kao i u svemu ostalom, važno je biti umeren i ne preterivati.

palačinke

Grill Pub – Mesto najboljih ukusa

Ukoliko želite da uživate u najboljim obrocima u savršenom ambijentu, preporučujemo vam da posetite Grill Pub. Istina je da nije uvek lako pružiti savršenu uslugu, ali mi veoma uspešno odgovaramo na ovaj izazov jer se trudimo da našim gostima pružimo maksimalni ugođaj. Zbog toga oni napuštaju naš objekat potpuno zadovoljni, i uvek se rado vraćaju.

Bilo da se radi o pripremi specijaliteta od piletine, ukusnih potaža, ili laganih salata, mi se uvek trudimo da damo svoj maksimum kako bi naši gosti uživali u savršenim ukusima koja našPALAČINKEpa jela pružaju. Zato je ručak za vikend zadovoljstvo koje treba da priuštite sebi nakon naporne radne nedelje, bilo da je to porodični ručak ili ručak s prijateljima.

Veoma uspešno radimo i organizaciju svih vrsta proslava, jer znamo da takvi događaji zahtevaju savršen ambijent, enterijer i posluženje. Naša uređena i prostrana sala biće dovoljna za sve vaše goste, a profesionalno i ljubazno osoblje će se pobrinuti da sve protekne u savršenom redu, onako kako ste želeli, jer su ovo događaji koji se dugo pamte.

Odaberite najbolje za svaku priliku, i dođite u naš restoran na Novom Beogradu. Nakon glavnog jela, probajte palačinke u restoranu Grill Pub i uživajte u najboljim ukusima.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Restoran Grill Pub

Restoran Grill Pub je prava destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti od mesa. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno menja i dopunjava atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih vrsta najkvalitetnijeg mesa.

Rezervacije

Popunite formular i zakažite vaš ručak ili večeru u našem restoranu Grill Pub. Domaćinska atmosfera, savršena hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje razlog su da nas ponovo posetite.

Saznajte prvi popuste i akcije

More from our blog

See all posts

Leave a Comment