Obroci pripremljeni s ljubavlju

14 Comments

Obroci pripremljeni s ljubavlju imaju posebnu draž.

Srbija je oduvek važila za zemlju u kojoj se dobro jede. Burna istorija donela je ne samo važno kulturno nasleđe, već i najraznovrsnija jela. Uticaj grčke i turske kuhinje, kao i hrane iz Austrije i Mađarske učinio je da specijaliteti od mesa postanu glavni deo domaće kuhinje. Pored njih nezaobilazni su i sarme, gulaš, burek, ćevapi i mnoge druge đakonije.

Obroci pripremljeni s ljubavlju su pravi izraz gostoprimstva koje krasi naš narod. Pa ne čudi što su neodoljive arome jedan od razloga zašto se turisti iz celog sveta rado vraćaju.

Obroci pripremljeni s ljubavlju su deo srpske tradicije

Spremanje hrane je sastavni deo srpske tradicije. Svakom obroku se posvećuje posebna pažnja, jer jedino tako ćete biti sigurni da je ona ukusna i kvalitetna.

Međutim, obroci pripremljeni s ljubavlju ne bi imali toliki značaj da se ne vodi računa o ugođaju na trpezi. Naime, u Srbiji je hrana od davnina predstavljala poziv za druženje, dok porodični ručak i danas čini važan ritual okupljanja svih članova koji se praktikuje bar jednom nedeljno.

Obroci pripremljeni s ljubavlju

Tradicionalni srpski ručak započinje čašicom domaće rakije, koja budi apetit. Često se gutljaji degustiraju uz neko od predjela, nakon ovakvog uvoda slede glavno jelo i salate, i na kraju naravno poslastice i kafa.

Obroci pripremljeni s ljubavlju se, zapravo, jedu polako. U njima se uživa, vode prijatni razgovori i nigde ne žuri. Upravo je ovo glavna odlika naše kuhinje i jela u njoj.

Obroci pripremljeni s ljubavlju su najukusniji

Hrana je put do srca, a obroci pripremljeni s ljubavlju su izvor sreće i zadovoljstva.

Verovali ili ne, o tome postoje i naučni dokazi. Naime, studija Univerziteta Merilend pokazala je da hrana u čiju je pripremu kuvar uložio poseban trud, pažnju i ljubav ima bolji ukus. Ona se prepoznaje već pri prvom zalogaju. Pa bi trebala da postane i imperativ kome teži svaki restoran kako bi sačuvao svoje goste i imidž dobrog domaćina.

Jer, prema rečima profesora Kurta Greja: ”Dobre namere mogu da ublaže bol i povećaju zadovoljstvo, a zbog njih i ručak ima bolji ukus”.

Obroci pripremljeni s ljubavlju u restoranu

Upravo restoran Novi Beograd, Grill Pub neguje srpsku tradiciju. U njemu se svaki gost oseća kao kod svoje kuće, a obroci se pripremaju sa ljubavlju.

S obzirom da su ukusi različiti, Grill Pub, kao restoran dobre hrane je postavio visok standard u kvalitetu i izboru, te je kreiran sveobuhvatan meni koji će zadovoljiti i najprobirljivija nepca.

Specijaliteti sa roštilja čine glavni deo jelovnika, jer su oni omiljena hrana mnogih ljudi. Međutim, za prave gurmane ovaj restoran na Novom Beogradu donosi nešto sasvim posebno. U pitanju su gurmanluci koje spremaju iskusni kuvari i to isključivo od svežeg mesa.

Obroci pripremljeni s ljubavlju

Među njima se izdvajaju glazirana rebarca. Polazeći od tradicionalne forme uz mešavinu začina, dobijeni su obroci pripremljeni s ljubavlju karakteristične slojevite teksture koja se topi u ustima. Pikantniji doživljaj pružaju dimljene butkice sa sosom od rena, dok za ljubitelje stekova tu je čuvenog Tartat biftek, egzotični Karpaćo, kao i ramstek koji je odležao u začinskom bilju.

Dođite i uverite se sami da su kod nas svi obroci prepremljeni sa ljubavlju. Zahvaljujući tome domaći i strani gosti su restoran Grill Pub rangirali visoko na listi ugostiteljskih objekata.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Restoran Grill Pub

Restoran Grill Pub je prava destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti od mesa. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno menja i dopunjava atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih vrsta najkvalitetnijeg mesa.

Rezervacije

Popunite formular i zakažite vaš ručak ili večeru u našem restoranu Grill Pub. Domaćinska atmosfera, savršena hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje razlog su da nas ponovo posetite.

Saznajte prvi popuste i akcije

More from our blog

See all posts
14 Comments

Leave a Comment