Restoran Grill Pub

Novi Beograd

Restoran Grill Pub Novi Beograd je pravo mesto ako ste u potrazi za ukusnom hranom, pripremljenom s puno ljubavi.

Restoran Grill Pub Novi Beograd pruža Vam da u prijatnom gastronomskom kutku, uživate u izvanrednoj hrani dok Vam na na usluzi stoji osoblje sa dugogodišnjim iskustvom, i odličnim kulinarskim znanjem. Ono po čemu se izdvaja naša otvorena kuhinja je mogućnost da ostvarite direktnu komunikaciju sa kuvarom i svojim predlozima i izborom mesa učinite omiljeno jelo još ukusnijim. Mešavina različitih vrsta mesa kao i veština spremanja hrane, uz egzotične začine neće ostaviti ravnodušnim ni najveće gurmane.

hrana restoran novi beograd

Agropapuk firma od poverenja

Restoran Grill Pub je otvoren 2016. godine kao projekat čuvene kompanije za preradu mesa Agropapuk, koja je svoje poslovanje počela sa radom 2001. godine. Firme Agro-Papuk postoji već 16 godina, zapošljava preko 400 radnika i između ostalog bavi se još i stočarstvom, proizvodnjom stočne hrane, trgovinom na veliko i malo.

Mi smo snabdevači mnogih objekata

Samo u okviru klanice zaposleno je 150 radnika. Firma uspešno posluje i svoje proizvode distribuira na celoj teritoriji Srbije. Klanica poseduje 42 sopstvena maloprodajna objekata pod brendom "Naša kuća mesa" kao i 4 restorana. Kompanija Agropapuk snabdeva veliki broj samostalnih mesarskih i trgovinskih radnji, hotela, restorana kao i nekoliko najvećih trgovinskih lanaca Delhaize, Mercator, Metro. 

Kompanija Agropapuk svoje proizvode izvozi u Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Italiju, Rusiju i Hong Kong.

Šampioni u proizvodnji mesa

Preduzeće proizvodi i pakuje široku lepezu proizvoda: od svežeg svinjskog i junećeg mesa, do polutrajnih i trajnih proizvoda kao što su razne vrste kobasica, slanine, šunke, pršute i dr; kao i grupu domaćih proizvoda sto upravo smatramo našom konkurentnom prednošću.

Najsavremenija oprema za proizvodnju

Što se tiče opreme koja se koristi u proizvodnji većina je automatizovana, a tu se nalaze razne mašine za obradu i preradu mesa, pakovanje mesa, pomoćni alati (noževi,sekire,...) koji olakšavaju i pospešuju proizvodnju.

16 Godina poslovanja

200 Zaposlenih radnika

200 Različitih proizvoda

20 t. prerade mesa dnevno

Restoran Grill Pub u medijima

Kvalitet našeg restorana Grill Pub prepoznali su ljudi sa Happy televizije tako da su naši specijaliteti bili "gosti" rijalitija Parovi 

Restoran Grill Pub je omiljeno mesto mnogih uspešnih poslovnih kao i poznatih ljudi, jer se za kvalitet daleko čuje.

Na trpezu Grill Pub restorana donosimo naše proizvode, prefinjenog ukusa, pravljene prema tradicionalnim recepturama uz najsavremenije tehnološke procese.

Razlika između našeg Grill Pub Novi Beograd restorana i drugih je odmah očigledna, od same topline prostora preko izuzetno ljubaznog osoblja do glavne prednosti u odnosu na druge - kvalitet, ukus, izgled i veličine porcija koje sami birate. Samo ovde u bilo koje doba dana čitave sedmice dobićete porcije kakve nigde niste videli jer ćete ih sami odabrati!