Nedeljni rucak u Beogradu

2 Comments

Nedeljni rucak u Beogradu je tradicija svake porodice, prijateljskog odnosa ili ljubavne veze.

Ručak predstavlja svakodnevni događaj, toliko uobičajen i rutinski, da se uzima zdravo za gotovo. Ali on je takođe centralni deo društvenih odnosa i kulturnih rituala, kao i simboličko i materijalno sredstvo  okupljanja.

Ručak, odnosno deljenje hrane uopšte izražava vrednosti kao što su gostoprimstvo, dužnost, zahvalnost, žrtvovanje i saosećanje. To je prilika da se razgovara, da se stvore i ojačaju veze, kako poslovne, tako i prijateljske i ljubavne. Zato ne iznenađuje činjenica da se porodični ručak predstavlja kao izuzetno važna komponenta porodičnog života.

 

Nedeljni rucak u Beogradu – tradicija koja se čuva

Ubrzan život je karakterističan za svakog Beograđanina. Grad koji nikada ne spava i koji vas svojim čarima uvuče u svoje srce, sve nas je navikao na svoj užurban hod. Dnevne obaveze koje nas prate od malih nogu, vrtić, škola, fakultet, posao, porodične obaveze, malo prostora ostavljaju za porodična druženja.

Zato, većina ljudi kao svoj dan za uživanje i duženja rezervišu nedeljno popodne. Nećete se iznenadtiti što su beogradski restorani nedeljom prepuni ljudima, što čujete žagor na sve strane. To je zvuk tradicije –  zvuk nedeljnog porodičnog ručka.

Kako se vremena menjaju, tako se menja i smisao nedeljnog porodičnog ručka, ali sa sigurnošću možemo reći da su njegova srž i suština i dalje očuvani.

 

Nedeljni rucak u Beogradu – Grill Pub

Restoran Grill Pub je pravo mesto ukoliko ste pristalica tradicije. Ukoliko želite da udahnete duh tradicionalnog, osetite miris starih vrednosti – na pravom ste mestu. Naša prva parola i vodilja posloanja jeste kvalitet, a ne kvanitet, pa su tako naša jela napravljena od mesa srpskog porekla. Agropapuk, kao naše prvobitno zanimanje i naš največi ponos, je naš glavni i jedini snabdevač mesom. Jela u našem restoranu spremaju se po tradicionalnim recepturama, ali isto tako, uspeli smo da spojimo tradiciju sa modernim vremenima, pa će naša jela biti pravi raj za vaša čula.

Opuštena atmosfera, ljubazno osoblje i savršena jela učiniće da se osećate kao kod kuće.

 

Nedeljni rucak u Beogradu – Specijaliteti u Grill Pubu

Od stekova, roštilja spremljenog na razne načine, ribe , pa do specijaliteta kuće, sva jela u restoranu Grill Pub spremljena su po najvišem kvalitetu i neće vas ostaviti razočarane. Još bolje, sami možete izabrati svoje parče mesa i sa kuvarom porazgovarati na koji način želite da vam spremi.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Restoran Grill Pub

Restoran Grill Pub je prava destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti od mesa. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno menja i dopunjava atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih vrsta najkvalitetnijeg mesa.

Rezervacije

Popunite formular i zakažite vaš ručak ili večeru u našem restoranu Grill Pub. Domaćinska atmosfera, savršena hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje razlog su da nas ponovo posetite.

Saznajte prvi popuste i akcije

More from our blog

See all posts

Leave a Comment