Korporativne proslave u restoranu Grill Pub

3 Comments

Korporativne proslave predstavljaju trenutke uživanja sa kolegama, klijentima i poslovnim saradnicima.

Godišnjica firme, prednovogodišnji party, 8.mart ili proslava postignutog uspeha – samo su neki od povoda za organizaciju korporativne proslave. One, ne samo da su mesto za druženje i zabavu, već prava prilika da se učvrste postojeći i steknu novi poslovni kontakti.

Korporativne proslave

Zapravo, korporativne proslave su najbolji način da u ležernoj varijanti promovišete svoju kompaniju. Zato direktori i vlasnici veoma vode računa kada je organizovanje proslava u pitanju. Zbog profesionalnog karaktera one sa sobom donose dozu ozbijnosti i poštovanje određenih kriterijuma.

Da bi sve vaše korporativne proslave bile uspešne restoran na Novom Beogradu Grill Pub vam otkriva smernice kojih se treba pridržavati.

Izbor restorana je ključni za korporativne proslave

Planiranje je ključ uspeha u svakom poslu. Pa i kada su u pitanju korporativne proslave. Te je najbolje što ranije početi sa odabirom mesta za slavlje.

Veoma je bitno da je atmosfera prijatna, kako bi se svaki gost osećao opušteno.

Najbolje je da potražite preporuke na internetu ili od prijatelja. Zatim napravite spisak od 3 do 5 restorana i krenite u obilazak kako biste uvideli koji od njih zadovoljava vaše kriterijume. Posebno obratite pažnju na lokaciju, jer sigurno ne želite da vaši gosti imaju poteškoća da pronađu pravu adresu ili nemaju mogućnost da se parkiraju u blizini mesta dešavanja.

Imajte u vidu da poslovni bonton nalaže da se korporativne proslave ne organizuju tokom vikenda, kao ni u danima velikih verskih i nacionalnih praznika. Izuzetak ovome jeste striktno vezan datum proslave.

Idealno vreme za slavlje frme jeste neposredno nakon radnog vremena ili u ranim večernjim časovima.

Najbolji meni po kome će se vaše korporativne proslave pamtiti

Hrana zahteva posebnu pažnju. Vodite računa da li je u pitanju samo koktel ili velika proslava. Zatim obratite pažnju kakav je povod slavlja, kao i sklop gostiju koje ste pozvali. Na osnovu ovoga kreirajte i meni.

Korporativne proslave

Švedski sto je savršena opcija za korporativne proslave. A na njemu treba da se nađu najbolja jela, salate, specijaliteti sa roštilja i druge đakonije koje će zadovoljiti različite ukuse. Ovo je, ujedno, prava prilika da svojim gostima ponudite nešto što do sada nisu probali i po čemu će vašu zabavu pamtiti.

Upravo ovakvu uslugu nudi restoran Grill Pub. Dugogodišnje iskustvo i izvrsno kulinarsko znanje učinili su da postane restoran dobre hrane koji mnogi poslovni ljudi rado biraju za svoje korporativne proslave.

Budite dobar domaćin!

Ukoliko ste organizator korporativne proslave morate doći znatno ranije kako biste proverili da li je sve u redu i da li je svako uradio svoj posao kao što ste isplanirali. sve tTo je upravo zato jer sve treba da bude na najvišem mogućem nivou. Počev od prijatnih hostesa koje na vratima dočekuju goste, preko diskretne muzike, pa do uslužnih konobara.

Korporativne proslave

I za kraj, ne zaboravite – u pitanju je slavlje! Zaslužili ste da se opustite i uživate u druženju sa dragim ljudima i u ukusnim zalogajima.

Rezervišite na vreme restoran Grill Pub za proslavu svoje firme i prepustite se sigurnim, profesionalnim rukama njegovog osoblja.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Restoran Grill Pub

Restoran Grill Pub je prava destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti od mesa. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno menja i dopunjava atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih vrsta najkvalitetnijeg mesa.

Rezervacije

Popunite formular i zakažite vaš ručak ili večeru u našem restoranu Grill Pub. Domaćinska atmosfera, savršena hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje razlog su da nas ponovo posetite.

Saznajte prvi popuste i akcije

More from our blog

See all posts

Leave a Comment