Grill Pub – Novi Beograd: Najbolji restoran u Beogradu

11 Comments

Grill Pub – Novi Beograd, najbolji je restoran i centralno mesto domaće gastronomije.

Glavni grad Srbije, Beograd nalazi se na idealnoj lokaciji puteva kroz Evropu koji povezuju istok i zapad. Prijatna klima, lepota Kalemegdana i savskog keja, kao i bogato istorijsko nasleđe i kulturne manifestacije pretvorile su ovaj grad u značajnu turističku destinaciju. Izuzetno gostroprimstvo, pristupačne cene smeštaja u odnosu na druge metropole, a pre svega, najukusniji specijaliteti od mesa čine da se turisti rado vraćaju.

U mnoštvu najraznovrsnijih gastronomskih ponuda posebnu pažnju privlači restoran na Novom Beogradu, Grill Pub. Otkrivamo vam zašto je ovaj restoran među prvima na listi posete kako domaćih, tako i stranih gostiju.

Grill Pub – Novi Beograd, najbolji restoran koji donosi magiju domaće kuhinje

U Srbiji važi pravilo da se uvek dobro jede i poznata je po fantastičnoj domaćoj kuhinji. Ona je prava riznica magičnih ukusa raznih naroda koji su se u nekom trenutku duge istorije našli na prostorima naše zemlje.

Ugođaj na trpezi je poseban. Sve počinje od čašice domaće rakije i predjela koji se degustiraju lagano, uz razgovor. Nakon savršenog uvoda nemoguće je odoleti čaroliji glavnog dela u kome dominiraju „jaka“ gurmanska jela.

Upravo ovakvu tradiciju neguje Grill Pub – Novi Beograd, najbolji restoran. U njemu su svi obroci pripremljeni s ljubavlju od strane vrhunskih kuvara. Tajna ukusnih zalogaja leži u posebnoj pripremi hrane koja se ogleda u spoju najkvalitetnijih namirnica i mešavini egzotičnih začina.

Ono po čemu je prepoznatljiv Grill Pub – Novi Beograd, najbolji restoran jeste da sami možete izabrati sveže meso za svoje jelo.

Pored originalnih gurmanluka koji zadovoljavaju i najprobirljivija nepca, ovde ćete pronaći i laganiju hranu. Na meniju su zastupljene divne obrok salate koje će vas oduševiti, poput čuvene Cezar i grčke, ali i specifične biftek sa sosevima.

pivo restoran grill pub

Grill Pub – Novi Beograd, najbolji restoran sa raznovrsnom tematikom

Svaki kraj Srbije ima svoje karakterično jelo. Paprika i specijaliteti sa roštilja stižu sa juga. Šumadija je poznata po svadbarskom kupusu, a Vojvodina po gulašu, paprikašu i drugim jelima spremljenih od svinjskog mesa.

Ukoliko želite bolje da se upoznate sa nekim krajem ne morate putovati previše daleko. Grill Pub – Novi Beograd, najbolji restoran donosi sveobuhvatni meni na kome ćete pronaći jela iz čitave Srbije, a za posebni doživljaj tu su tematske večeri.

Veče tamburice proteklo je uz mešano meso na maču sa aromatičnim krompirom i bećarom. Sremačka kuhinja predstavila je zapečene butkice sa krompirom u kajmak sosu, dok su nas kuvari za veče starih alasa iznenadili šaranom sa dalmatinskim varivom i gurmanskim sosom.

Grill Pub – Novi Beograd, najbolji restoran za najbolje proslave

Grill Pub nije samo restoran dobre hrane, već i odlično mesto za organizovanje proslava.

Bez obzira da li slavite rođendan, godišnjicu, ili su u pitanju korporativne proslave, ovde ćete pronaći najbolju uslugu – počev od odlične lokacije, preko najukusnije hrane i pića, pa do ljubaznog i nenametljivog osoblja. Za nezaboravni provod vikendom zadužene su žive svirke u restoranu.

Posetite restoran Novi Beograd, Grill Pub i uverite se sami u kvalitet ukusa koje nudi.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Restoran Grill Pub

Restoran Grill Pub je prava destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti od mesa. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno menja i dopunjava atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih vrsta najkvalitetnijeg mesa.

Rezervacije

Popunite formular i zakažite vaš ručak ili večeru u našem restoranu Grill Pub. Domaćinska atmosfera, savršena hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje razlog su da nas ponovo posetite.

Saznajte prvi popuste i akcije

More from our blog

See all posts
11 Comments

Leave a Comment