Domaće poslastice – Restoran Grill Pub

1 Comment

Domaće poslastice su onaj poseban dodatak na kraju obroka pripremljenih s ljubavlju, koji ih čine još većim užitkom.

Ovi jednostavni dezerti čine svaki obrok savršenim. A najbolja stvar je što u njima možete uživati tokom cele godine, bez ikakve griže savesti. U najboljem restoranu na Novom Beogradu možete probati neke od najukusnijih domaćih poslastica, koje će vam sigurno „zasladiti dan“.

Zašto su domaće poslastice idealne?

Domaće poslastice ne samo što će zadovoljiti sva vaša čula, one su istovremeno i veoma poželjne za vaše zdravlje.

U prilog ovome govori i nauka, jer studije pokazuju da umereno unošenje slatkiša može smanjiti rizik od kardiovaskularnih bolesti. Osim toga, da li ste znali da vam dezerti pomažu da popravite raspoloženje? Naime, slatki zalogaji povećavaju proizvodnju takozvanog „hormona sreće“. Ima li boljeg načina da budete srećni i zadovoljni, dok uživate u magiji ukusa koja budi sva čula?

Osim što je sladak i fenomenalan, dezert može biti sjajan način da se zasitite. Naime, dovoljno je da odaberete neko lagano jelo, poput zdrave obrok salate, i da se na kraju počastite najukusnijim knedlama sa šljivama. Na ovaj način, svi vaši apetiti će biti zadovoljeni. Unećete sve potrebne materije u svoj organizam a istovremeno ne morate ničega da se odričete. Umesto da brojite kalorije, možete da se opustite i uživate u slatkim zalogajima.

Domaće poslastice - Restoran Grill Pub

Zašto su poslastice najbolji mogući izbor?

Nažalost, učestalo jedenje slatkiša je štetno za vašu liniju, i zdravlje. Često posezanje za slatkišima može doprineti dobijanju viška kilograma ili gojaznosti, a to su dve stvari koje sigurno želite da izbegnete.

Savetuje se da ne jedete dezerte i ne pijete zaslađene napitke na prazan stomak. Uvek je bolje prvo imati zdrav i izbalansiran obrok, bogat proteinima, nakon kojeg će vam dezert poput ukusnih palačinaka mnogo više prijati. Takođe, nemoguće je zameniti obrok poslasticama, jer jednostavno nisu dovoljne, ali su svakako poželjne.

Jedenje deserta koji sadrže veliku količinu šećera i masti negativno utiče na vaše zdravlje – kolači sa šlagom, čokoladne korice s karamelom, vafli sa slatkim prelivom, peciva, itd možda nisu vaš najbolji izbor. Stoga bi tradicionalne slatkiše trebalo zameniti domaćim poslasticama, kakve možete pronaći u našem restoranu.

Neodoljivi dezerti na bazi voća, palačinke sa džemom, medom, orasima, višnjom i malinom, zatim domaći kolači i torte, knedle sa šljivama i još mnogo drugih zdravih opcija deo su naše bogate ponude. Ukusi su različiti, zato smo se potrudili da ponudimo ponešto za svakoga.

Najbolje poslastice u grill pub-u

Domaće poslastice su dezerti sa kojim nema greške, jer držimo do tradicionalnih receptura koje su se pokazale kao najbolji mogući izbor. „Male tajne velikih majstora“ su nešto što ne treba menjati, jer se kvalitet uvek prepoznaje, a restoran za proslave i evente je pravo mesto da uživate u svim čarima srpske kuhinje.

Suština je u uživanju, zato dezerte jedite polako i uživajte u svakom zalogaju koji se lagano topi u ustima. Restorani Novi Beograd zaista imaju sve što vam je potrebno za savršen užitak u toploj, domaćinskoj atmosferi. Zato odaberite Grill Pub, jer ćete ovde uvek biti lepo dočekani.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Restoran Grill Pub

Restoran Grill Pub je prava destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti od mesa. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno menja i dopunjava atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih vrsta najkvalitetnijeg mesa.

Rezervacije

Popunite formular i zakažite vaš ručak ili večeru u našem restoranu Grill Pub. Domaćinska atmosfera, savršena hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje razlog su da nas ponovo posetite.

Saznajte prvi popuste i akcije

More from our blog

See all posts

Leave a Comment