Dečije igraonice i njihov značaj

1 Comment

Dečije igraonice imaju za cilj da podstiču igru, a igra je nešto što bi uvek trebalo da bude zabavno.

Dečije igraonice podstiču igru

Dečije igraonice imaju za cilj da podstiču igru, a igra bi trebala da bude zabavna.

dečije igraonice

Igra je radost, ona obogaćuje i dovodi do stvaranja novih iskustava. Ona je najlepši poklon od detinjstva i treba je negovati.

Kada se vaše dete igra budite prisutni, osetite njegovu radost i zabavite se zajedno sa njim. Učenje kroz igru dovodi do razvoja mašte kod dece i podstiče njihove motoričke sposobnosti.

Kada odvedete svoje dete u igraonicu posmatrajte ga neko vreme i ohrabrite ga u neuspesima a pohvalite i podržite u uspesima.

Dozvolite svom detetu da istražuje, isprobava nove igračke i stupa u interakciju sa drugom decom. Samo je to put ka zdravom odrastanju.

Angažujte se oko njega, možda će baš to biti glavni doprinos njegovom uspehu i njegovoj motivaciji za učenjem.

Neka vaše dete uživa u igri!

Dečija igraonica Novi Beograd je i osmišljena sa ciljem da  deca igrajući se i uče i osamostaljiju se.

Kroz njihovu igru, pokrete, odnose sa drugom decom i crteže možete imati predstavu o njihovom svetu, željama, strahovima i snovima.

dečije igraonice

Igranjem oni razvijaju sposobnost komunikacije sa drugom decom, izražavanja emocija, saradnje i deljenja (posebno kada su jedinci u pitanju).

Dečije igraonice podstiču samostalnost kod dece

Značaj igre u odrastanju svakog deteta je veliki.

Pomozite svojoj deci da razviju inicijativu podstičući ih na smislene izbore tokom igre i njihovo uključivanje u proces planiranja.

Razmišljanje je izazov za decu i doprinosi učenju i sticanju novih znanja, postavljanju pitanja, davanju korisnih komentara i sugestija. Mašta deteta kroz igru se neprekidno razvija.

U igraonicama, posebno u komunikaciji sa drugom decom proširuje se opseg dečijeg interesovanja, uvođenjem novih igračaka, razvojem novih ideja kroz igru, rešavanju problema i na kraju krajeva sticanjem novih iskustava.

dečije igraonice

Kroz igranje vaše dete uči da se nagrađuju upornost i trud. Pohvalite ga kada nešto dobro uradi a ispravite u onome što ne uradi kako treba.

Ne zaboravite da tokom igre samostalno ili sa drugom decom dodate osećaj čuđenja i na taj način stvarajte magiju koju igranje donosi.

Imajte na umu da je vreme koje provedete sa svojim detetom u igraonici ili van nje ima ogroman uticaj na njegovo odrastanje i dalji razvoj. Kao rezultat toga vaša deca će zdravo odrastati i biće vam zahvalna jednog dana na tome.

Dečija igraonica Oblačak vas čeka da zajedno rastemo i razvijamo se!

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Restoran Grill Pub

Restoran Grill Pub je prava destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti od mesa. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno menja i dopunjava atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih vrsta najkvalitetnijeg mesa.

Rezervacije

Popunite formular i zakažite vaš ručak ili večeru u našem restoranu Grill Pub. Domaćinska atmosfera, savršena hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje razlog su da nas ponovo posetite.

Saznajte prvi popuste i akcije

More from our blog

See all posts

Leave a Comment