Dečije igraonice i bezbednost u njima

No Comments

Dečije igraonice su savršen način da se vaši mališani zabave. Međutim, pored zabave i igre koju pružaju, one takođe moraju biti i bezbedne.

Odlazak na kafu ili u shopping sa decom, za mnoge roditelje je nemoguća misija.

Koliko puta smo jednim okom tražili odgovarajući „komad“ garderobe koji želimo da probamo, dok smo drugim pažljivo pratili razigranog mališana među rafovima odeće?

Dečije igraonice su spas za roditelje!

Nebrojano puta, verovatno se desilo da ste istovremeno slušali novosti iz života najboljeg prijatelja i zabavljali klinca kako bi mirno sedeo.

Na sreću, ovakve situacije su sve ređe jer se poslednjih godina kod nas razvio koncept dečijih igraonica!

Dečije igraonice, idealan kutak za vaše mališane

dečije igraonice

Bez obzira da li su u sklopu tržnih centara, kafića ili u vidu samostalnih objekata, ovoj vid zabave postao je veoma popularan. Ne samo da svakog trenutka roditelji mogu da povere decu profesionalnim vaspitačima, već vrlo lako ovde mogu organizovati i razna slavlja.

Iako su odličan izvor zabave i edukacije, one su i mesto dečijih nestašluka.

Neretko u dečijim igraonicama se dešavaju slučajne povrede, i to zbog opreme koja je u lošem stanju. Nekada je uzrok njeno nepravilno korišćenje, a po nekad i nedostak nadzora odgovorne odrasle osobe.

Kako je zdravlje i bezbednost vaše dece na prvom mestu izbor pravog prostora za bezbrižnu igru je veoma bitan.

Bezbednost je na prvom mestu!

Prva stvar na koju svaki roditelj treba da obrati pažnju jeste čistoća i provetrenost prostorija.

Nedostatak ventilacije i dovoda svežeg vazduha može dovesti do respiratornih infekcija kod dece, poput astme. Takođe, važnost higijene u zatvorenim prostorijama za igru ne može se zanemariti jer se razne infekcije mogu preneti kroz kontaminirane predmete kojima su deca okružena.

Deo koji se odnosi na bezbednost u dečijim igraonicama daleko je ozbiljniji. I dok mnoštvo igračaka, tobogana, penjalica i sličnih sprava na dečijim licima izaziva osmeh, kod roditelja stvara glavobolju.

Da li su zaista bezbedne? Imaju li važeći atest za bezbedno korišćenje? Ko odgovara za bezbednost dece?

Da vas ovakva pitanja ne bi više “mučila” na Novom Beogradu se nalazi dečija igraonica „Oblačak“ koja zadovolja sve standarde.

U prijatnom okruženju, veselih boja, svaka površina i tunel obloženi su odgovarajućim zaštitnim materijalom kako bi se ublažili padovi i sprečio nastanak povreda.

dečije igraonice

Igračke poseduju sertifikate, a sadržaji su podeljeni prema starosnom dobu.

Zato, već sutra povedite svoje mališane u čarobni svet „Oblačka“ na Novom Beogradu, tu ih očekuje zabava, druženje i mnoštvo sadržaja koji će ih animirati.

Dečija igraonica „Oblačak“ je uvek tu za sve naše mališane. Dođite i posetite nas!

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Restoran Grill Pub

Restoran Grill Pub je prava destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti od mesa. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno menja i dopunjava atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih vrsta najkvalitetnijeg mesa.

Rezervacije

Popunite formular i zakažite vaš ručak ili večeru u našem restoranu Grill Pub. Domaćinska atmosfera, savršena hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje razlog su da nas ponovo posetite.

Saznajte prvi popuste i akcije

More from our blog

See all posts

Leave a Comment