dečija igraonica oblačak novi beograd

Dečija igraonica Oblačak

Dečija igraonica Oblačak zajedno sa stručnim animatorskim timom organizuje nezaboravne proslave rođendana u najboljoj igraonici na Novom Beogradu. Naša igraonica će sigurno ispuniti vaša očekivanja. Deca će uživati u raznovrsnom i zanimljivom programu animacije i veoma interesantnom prostoru. Animacije se prilagođava deci od prve do dvanaeste godine starosti.

Osmeh vaše dece na prvom mestu

Dečija igraonica Oblačak nalazi se na Novom Beogradu, odmah iza bolnice MEDI Group, u tržnom centru. Prostor je otvoren 2016. godine, savremeno je opremljen i multifunkcionalno organizovan, i prostire na više od 250 m2 zatvorenog prostora sa terasom. U igraonici Oblačak zaposleni su mladi i stručni ljudi, pedagozi, treneri i profesori kojima je cilj da kroz kreativne i edukativne igre razvesele decu.

Rođendani za pamćenje

Osnovna delatnost nam je organizacija dečijh rođendana, kako klasičnih, tako i tematske prirode. Kod nas možete dogovoriti sve oko organizacije rođendana vašeg deteta,  od pozivnica, tematike samog rođendana, igara, narudžbe torte, hrane, prisutnosti drugih roditelja i svega ostalog što vam padne na pamet. S obzirom na opremljenost našeg prostora u mogućnosti smo da detetu pružimo nezaboravan rođendan.

Igra je deo odrastanja

Igra i druženje su sastavni deo života svakog deteta. Osim što donosi razonodu, učenje i pruža zadovoljstvo deci, igra takođe predstavlja i način kroz koji deca uče o sebi, drugima i svetu koji ih okružuje, stiču neophodna znanja i stvaraju socijalne odnose i nove prijatelje. Iz tog razloga izrazito je važno da svako dete ima dovoljno vremena za igru, odnosno da igra bude njegov deo svakodnevnog odrastanja.

Virtuelna tura igraonice

Pogledajte virtuelnu turu  360° naše dečije igraonice Oblačak i prošetajte kroz svaki deo objekta. Pogledajte deo za roditelje, stolove, ormariće, deo za igru i uverite se u maksimalnu sigurnost mališana. Jednim klikom na dugme pogledajte diskoteku gde ćemo đuskati uz najnovije hitove koje klinci obožavaju.

Dobijate najviše za vaše mališane

U cenu zakupa je uračunato korišćenje prostora u trajanju 2.5h, dve devojke za animiranje dece, konobar i šanker na usluzi, kompletan party program, pozivnice… Deca mogu da se zabave u lavirintu, trambolinama, toboganima, stepenice za penjanje, dečija diskoteka, kuhinjici za devojčice, radionici za dečake, a najmlađi mogu da uživaju u bazenu sa lopticama. Takođe, za vaše mališane smo obezbedili i face painting.
Ukoliko imate i neke specijalne želje tu smo da ih ispunimo…

Cena zakupa igraonice

Radnim danima

od 10h do 12:30h.                      3.000 rsd.

od 13h do 15:30h.                      4.000 rsd.

od 16h do 18:30h.                      5.000 rsd.

od 19h do 21:30h.                      5.000 rsd.

Vikendom

od 10h do 12:30h.                      4.000 rsd.

od 13h do 15:30h.                      5.000 rsd.

od 16h do 18:30h.                      6.000 rsd.

od 19h do 21:30h.                      6.000 rsd.

Bezbednost dece i sigurna igra

Dečija igraonica Oblačak opremljena je modernim i inovativnim elementima za igranje kao što su: prostrani lavirint sa nizom prepreka, tobogani, topovi, kuhinjica, bazen sa lopticama, diskoteka, karaoke, pozornica. Međutim kako je nama imperativ da vašoj deci obezbedimo kvalitetan prostor za igru i animaciju takođe akcenat stavljamo i na bezbednost. Stoga vas molimo da se svi zajedno pridržavamo pravila kako bi nam deca bila bezbedna.

Dolazak u igraonicu

10

Minuta pre početka rođendana

Odlazak iz igraonice

15

Minuta po završetku rođendana

Obavezna pratnja

3

Za decu mlađu od 3 godine

Ulazak u prostor za igru

!

Samo u čarapama ili patofnama

Igraonica je predviđena

12

Za decu uzrasta do 12 godina starosti

Alkohol je zabranjen

X

Unos alkohola nije dozvoljen

Zakažite rođendane za svoje klince

Pošaljite nam upitnik i mi ćemo vam u najkraćem roku odgvoriti!

Rođendaonica/Igraonica smeštena je na Novom Beogradu udaljena svega 5 min. kolima od Šoping centra Delta City, i organizujemo originalno osmišljene rođendanske proslave u veselom i zabavnom okruženju, posebno uređenom prostoru samo za te prilike.