Dečija igraonica Novi Beograd

No Comments

Dečija igraonica Novi Beograd pruža mališanima ne samo sate igre i razonode već pomaže stvaranju osećaja zajedništva kako kod roditelja, tako i kod dece.

Dečija igraonica Novi Beograd podstiče druženje

Igraonice su mesta u kojima se deca igraju, druže i opuštaju. Dečiji parkovi često nisu bezbedni, baš zato su tu igraonice značajne. One podstiču zajedničko iskustvo i igranje bez obzira na dečiju sposobnost, starost ili interesovanja.

dečija igraonica Novi Beograd

Dečija igraonica Oblačak nudi mogućnost, ne samo igre i druženja dece, već i roditeljima omogućava dragocene trenutke odmora, gde će moci da popiju piće, opuste se i razmene iskustva iz sveta roditeljstva.

Igraonice podstiču zdravu igru

Dečije igraonice nude deci jedinstveno iskustvo igre koje ne mogu dobiti kod kuće, na sportskom terenu ili u školi.

Penajanje, trčanje i igranje angažuje sve mišice tela i pomaže mališanima da uz igru i vežbaju.

Dečija igraonica Novi Beograd poseduje modernu opremu za igru i prioritet nam je sigurnost i bezbednost naših najmlađih.

Sve igračke su sertifikovene, a svaka ivica obezbeđena i presvučena mekim sunđerima, kako bi roditelji sa uživanjem mogli da posmatraju kako im se deca igraju,bez straha od pada i povređivanja.

Dečije igraonice podstiču zdrav mentalni razvoj dece

Igra je magija koja deci pomaže da na zabavn način uče o saradnji i  komunikaciji. Zajedničko  rešavanje problema stvara osnove za dobar fizički i mentalni razvoj.

dečija igraonica Novi Beograd

Ne samo da penjanje i skakanje poboljšavaju kognitivne funkcije, već im pomaže da budu bolji učenici, povećava koncentraciju kod mališana i doprinosi boljem uspehu tokom školovanja.

Najvažnija uloga u razvoju dece je svakako slobodna, spontana igra koja je u poslednjim decenijama u opadanju.

Telefoni i društvene mreže su uzele maha i zato je anksioznost kod dece daleko izraženija nego ranije.

Dečija igraonica Oblačak je zato nastala sa idejom da deci vrati ono što je za njih najbolje, a to je igra!

Dečija igraonica Novi Beograd , mesto na kome su deca zaista deca!

Neprekidno se trudimo da od dece stvaram oodrasle osobe, gledamo ih kao sebi ravnima. Planiramo njihov životni put, kritički sagledavamo dečije nestašluke a treba samo da ih razumemo i pustimo da budu ono što jesu – deca!

dečija igraonica Novi Beograd

Nauka smatra da igra nije samo stvar zabave, već učenje kako da funkcionišu i samostalno i u kolektivu.

Igra podstiče socijalno sazrevanje i mogućnost da dete predvidi, interpretira i reaguje na akcije na vreme i motorički adekvatno svom uzrastu.

Upravo zbog toga sve veći broj ljudi se zalaže da časovi igre i odmora u školama budu što duži.

Blagodeti igre su brojne i zato vas dečija igraonica Oblačak poziva na svakodnevno druženje. Proslave rođendana i maštovite radionice sa nama su lepše i vašim mališanima ulepšavaju odrastanje.

 

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Restoran Grill Pub

Restoran Grill Pub je prava destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti od mesa. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno menja i dopunjava atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih vrsta najkvalitetnijeg mesa.

Rezervacije

Popunite formular i zakažite vaš ručak ili večeru u našem restoranu Grill Pub. Domaćinska atmosfera, savršena hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje razlog su da nas ponovo posetite.

Saznajte prvi popuste i akcije

More from our blog

See all posts

Leave a Comment